Përfshihuni në LibreOffice UI - master

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice UI - master po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

29988

Vargje

144

Gjuhë

59,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice UI - master përmban aktualisht 29988 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 59,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice UI - master, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti