Përfshihuni në LibreOffice Online

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice Online po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

274

Vargje

136

Gjuhë

14,5%

Të përkthyer

Projektimi i përkthimit për LibreOffice Online në shqip përmban 274 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 14,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice Online, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti